P en A Z

Zeer goede voorlichting en hulp bij moeilijke zaken, zoals met het verkrijgen van de hypotheek en alles wat daar bij komt kijken. Heel tevreden over de hele gang van zaken.

Lees verder »

Rik

De adviseur dacht erg goed mee met onze situatie en is erg deskundig.

Lees verder »

Adviseur aan te bevelen!

Voor ons gevoel heeft de adviseur alles voor ons geprobeerd en gedaan. Waar ergens anders niet mogelijk was, heeft de adviseur zijn uiterste best voor ons gedaan om onze hypotheek rond te krijgen. Wanneer wij met vragen zitten kunnen wij altijd bij hem terecht. Wij krijgen altijd snel een antwoord en neemt veel zorgen voor ons weg. Ik zou de adviseur dan ook zeker bij anderen aanbevelen.

Lees verder »

Snel en duidelijk antwoord

De adviseur heeft ons zeer goed geholpen bij het rondkrijgen van onze hypotheek. We hadden een krap tijdsbestek, maar dankzij de inzet en proactieve houding van de adviseur was alles op tijd geregeld. Prettig contact, vragen worden (ook buiten kantooruren) snel en duidelijk beantwoord en er wordt met je mee gedacht. De adviseur is zeer kundig en zet zich volledig in, wij zijn uiterst tevreden!

Lees verder »

Adviseur denkt mee.

De adviseur heeft ons erg goed geholpen met de aankoop van ons eerste huis. Hij is een prettige gesprekspartner en houd rekening met onze persoonlijke wensen en denkt mee.

Lees verder »

Uitstekend geholpen!

FAZ heeft ons uitstekend geholpen. In een relatief korte periode hebben we een duidelijk beeld gekregen van onze financiële situatie; heeft de adviseur een passend aanbod gedaan en heeft hij duidelijk zijn uiterste best gedaan om onze wensen te verwezenlijken. De adviseur komt niet heel zakelijk over, terwijl hij juist zeer kundig en professioneel blijft.

Lees verder »